logo

Vem är jag?
Jag heter Helena och jag har världens bästa jobb! Jag får träffa inspirerande och härliga människor, som jag dessutom får äran att föreviga med min kamera.

Jag har alltid varit kreativ.. Det började när jag fick låna mina föräldrars analoga kompakta kamera och det har aldrig tagit stopp. Idag så fotograferar jag, skriver på min blogg och jag arbetar även lite med grafisk design. Förutom detta så älskar jag att resa, det finns inget bättre än att få uppleva nya kulturer och lära känna nya vänner. Jag bor i Motala och det är här som jag utgår ifrån, men jag tar mer än gärna uppdrag i hela Sverige och resten av världen. Varför begränsa sig?

Alla säger att man ska nischa sig på en inriktning inom foto. Jag vill inte det. Jag vill fotografera det som jag tycker är roligt. I dagsläget så fotograferar jag bröllop, porträtt, konserter och jag gör företagsfotograferingar. Under detta år så har jag fotograferat Vindsurfing-SM, jag har varit fotograf åt Rickfors, Ronander och Hylander under deras turné denna sommar. Jag har fotograferat på Brolle på Rock'n'Roll on Tour och jag har älskat varenda sekund av mitt jobb! Därför fortsätter jag att göra det jag tycker är roligt och jag hoppas att det syns i mina bilder!

Vill du se fler bilder än de som finns på hemsidan så får du gärna besöka min blogg eller följa mig i social media på Facebook och Instagram.